Mobilierul care te va ajuta sa economisesti spatiu

Multi dintre noi se confrunta cu problema spatiilor mici, fie ca este vorba de garsoniere sau apartamente. Mai jos gasiti o lista cu cateva solutii practice in ceea ce priveste alegerea mobilierului potrivit.

 

Alege corpuri de mobilier in culori deschise

 

Cu totii stim ca piesele de mobilier deschise la culoare dau impresia ca spatiul este mai mare.

Daca vorbim de living, atunci recomandarea noastra este o biblioteca dotata cu dulapuri si spatii incapatoare pentru o mai buna organizare a produselor ce trebuiesc depozitate.

 

Opteaza pentru un dormitor cu dimensiuni mai mici

 

Mobila pentru dormitor este de cele mai multe ori voluminoasa. Ai nevoie de o solutie pentru o suprafata mica, nu-i asa? Cu putina atentie, chiar si o camera de doar cativa metri patrati se poate transforma intr-un spatiu placut, confortabil si odihnitor. Mobila de dormitor Kim oferita de Elvila, este o mobila de dormitor in linii drepte, cu un aspect modern.

 

 

Cumpara o masa extensibila

 

O alta problema pentru spatiile mici poate fi spatiul pentru servit cina alaturi de familie sau de prieteni. In acest caz, alegerea potrivita este masa extensibila MAXIM, care poate fi extinsa cu usurinta pentru servirea cinei si apoi se poate strange la finalul cinei. In plus, iti recomandam si masa MATRIX care dintr-o simpla miscare aceasta masa joasa de cafea se trasforma intr-o masa mare pentru 6 persoane. In acest fel problema spatiului limitat este rezolvata.

 

1. Masa Maxim           

2. Masa Matrix

masanoua

Alege simplitatea pentru camera de tineret

 

Fie ca vorbim de adolescenti sau studenti, tinerii au nevoie de spatiu in camera lor.

O varianta buna din punct de vedere financiar este Mobilierul Simba 2 de la Elvila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *